Bloemenabonnement voor thuis op kantoor of in uw restaurant?

Wil jij maandelijks, per kwartaal of haljaar een mooie, bos zijden bloemen inclusief vaas ontvangen? Dat kan. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden en tarieven. 

Origineel cadeau: geef een bloemenabonnement

Je kunt ook een bloemenabonnement cadeau geven aan iemand. Een zeer leuk en origineel cadeau. Het abonnement bestaat uit een leenvaas met zijden bloemen welke door Flowers by Ann bezorgd wordt op elk gewenst adres. Dit kan desgewenst per maand ,kwartaal of per halfjaar. U gaat het abonnement aan dmv een huurcontract roerende zaken

Uiteraard houden wij bij elke levering rekening met de wensen en voorkeuren van de ontvanger. De looptijd van dit abonnement is afhankelijk van je budget en wensen. 
Het particuliere bloemenabonnement wordt bijvoorbeeld veel geleverd in verzorgingshuizen en bij particulieren thuis.

Het zakelijke abonnement wordt veel geleverd bij hotels,restaurants, kapsalons en op bruiloften of evenementen.

De bloemen staan al in de vaas, de ontvanger hoeft zelf niets aan deze levering te doen, maar geniet toch van een mooi boeket zijden bloemen.

Zakelijk bloemenabonnement

Mooie zijden bloemen bij uw entree, receptie, vergaderzaal, kantoor, wachtruimte, op uw bureau.

Plaatsen binnen je bedrijf waar het Flowers by Ann bloemenabonnement uitkomst kan bieden. Door een mooie vaas met bloemen creëer je een representatieve uitstraling en prettige werksfeer.
Het bloemenabonnement bestaat uit een bloemenarrangement dat maandelijks,per kwartaal of per halfjaar bij je wordt bezorgd. Het arrangement wordt door ons geleverd in een leenvaas of schaal.

Vanzelfsprekend maken wij het arrangement passend bij de ruimte waar het komt te staan, daarbij inspelend op de verschillende seizoenen.
Het abonnement is een contractuele verplichting. Huurcontract roerende zaken die we samen ondertekenen.Je kunt deze service op elk gewenst moment opzeggen.

Het Flowers by Ann bloemenabonnement is daardoor flexibel, makkelijk en voordelig. Graag komen we bij je langs voor een persoonlijk advies.