Planten en bloemen huren voor evenementen

 

Wij zijn gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit kunstplanten en zijden bloemen voor evenementen. Zeker voor meerdaagse evenementen kunnen wij u adviseren om kunstplanten en bloemen te huren.

Geef de gewenste uitstraling aan uw evenement

Van mooie planten en bloemstukken in uw stand tot de gehele groen aankleding van uw evenement. Bij ons kunt u hoogwaardige kwaliteit planten en bloemen huren.
Een event van 1 dag of een event van meerdere dagen. U bent er van verzekerd dat de planten en bloemstukken er het gehele evenement goed gepresenteerd bij staan. Concepten, kleurstellingen, afmetingen, regelgeving en maatwerk. Bij ons kiest u voor een partner die aansluitend op uw concept en exclusief maatwerk levert. Met meer dan 800 bloemsoorten op voorraad kunnen wij snel schakelen en voldoen aan de wensen van de klant. Met bijpassende potten en vazen in alle vormen en maten gecombineerd met kunstplanten en zijden bloemen maken we ware eye-catchers.
Bij ons kiest u voor planten en bloemen van de hoogste kwaliteit zijde.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan voor uw evenement. 

U huurt iets specifieks voor een eenmalige gelegenheid of evenement. Zoals tafeldecoraties ten behoeve van bruiloft, feesten, vergaderingen, cursussen, workshops, bijeenkomsten; openingen van winkel of bedrijf; filmrequisieten; podiumstukken voor theater en congres; of voor commercials. Alles is mogelijk, de prijzen hiervoor zijn op aanvraag. U kunt onderstaand formulier invullen voor verdere informatie en we doen u een passende aanbieding