Wisselservice Zijden Bloemstukken

Binnen elk bedrijf zijn bloemen en planten onmisbaar. Het zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling van uw organisatie en voor een aangename werkomgeving.
Met de wisselservice van Flowers by Ann bent u voor elke gelegenheid en voor elk seizoen verzekerd van een prachtig bloemstuk dat sfeer en uitstraling in uw organisatie garandeert. In elke organisatie is wel een bloemstuk in de entree of ontvangstruimte te vinden, in elke hotelkamer, hal, showroom, wachtkamer, huis, beurs, evenement, balie, bruiloft of in een vergaderzaal.
Bij een wisselservice van zijden bloemstukken betaalt u maandelijks een bedrag ten opzichte van de koopprijs. De prijs is afhankelijk van het aantal keren dat u wilt wisselen per jaar en de grootte van uw order. Wij bieden een breed assortiment in bedrijfsboeketten, (UV-weerbestendige) kunstbeplanting, kunstbomen, kunstwerken en andere docraties. Maatwerk, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u langs om het concept met u te bespreken, een beplantings-/bloemstukken-plan op te stellen en aan de hand daarvan een offerte uit te brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte duurzame bedrijfsboeketten in elk formaat en compositie.
De succesformule van zijden boeketten en kunstplanten:

altijd een mooi en verzorgd boeket of plant zonder onderhoud (wat tijd bespaart);

duurzame bloemstukken passend bij het seizoen;

al naar gelang uw wensen wisselen wij de bloemstukken 

kostenbesparende wisselservice t.o.v. verse bloemen en beplanting;

functionele en representatieve uitstraling;

geen onderhoudskosten;

prettige werkomgeving wat de arbeidsproductiviteit stimuleert.

Vrijblijvend kunt u informatie opvragen dmv onderstaand formulier in te vullen.